home Meny close
menu Meny

ELIT ble etablerte i 1997, og er nå et godt etablert firma med ansatte som deler erfaring, kunnskap og faglig forståelse, for å kunne yte det beste overfor våre kunder og samarbeidspartnere.

ELIT er bygd «stein på stein» og hvor produktgrupper er tilkommet naturlig og basert på faglig- og produktteknisk kunnskap, samt ønsker fra våre kunder og samarbeidspartnere. Vi i ELIT er fagfolk som vil at våre produkter og tjenester skal gjøre nytte og være bra fra «A til Å», og valgt ut fra hva fagfolk i bransjen vil ha. Produktene skal gjøre jobben, være kvalitative og prisgunstige.

Utenom gode produkter ønsker vi legge til det «lille» ekstra, det være seg praktiske og gode brukerveiledninger på papir eller på nett. Opplæring via møter, kurs eller seminar. Gratis «nisje»-prosjektering av jordingsanlegg, lynvernanlegg, kabel- og rørgjennomføringer eller måleteknikk. ELIT samarbeider med Norges ledende grossister.

Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om våre 4 hovedproduktgrupper:

-          Måleinstrumenter og dataloggere.

-          Jordingsmateriell.

-          Tavlemateriell.

-          Lynvernmateriell for lynvernsystem.

ELIT har sine lokaler med kontor, kursrom, lager, service- og kalibreringsverksted på Hellen næringsområde i Gjerdrum, midt mellom Gardermoen og Oslo. Velkommen innom!

Trykk på bildet så får du kart og beskrivelse av veien til oss. Vi snakkes!

Trykk på bildet for å finne oss!