home Meny close
menu Meny

ELIT MMR-6700

Mikroohmmeter 200A Varekode: 1070159
Stabil teststrøm helt opp til 200A og stort tydelig fargedisplay
  • For måling på brytere, isolatorer og andre komponenter som er jordet på begge sider
  • Grafisk hjelpemeny som viser hvordan det skal kobles.
  • Moderne grensesnitt og gode kommunikasjonsmuligheter
Eks mva: kr 97 484,00 Inkl mva kr 121 855,00
El.Nr:
Art.Nr: 1070159
GTIN:

Beskrivelse

ELIT MMR-6500 er konstruert for å måle lave motstander med en stabilisert strøm på opptil 100 A. Bruk av testklemmer gjør det mulig å utføre sikker måling av brytere (høy-, medium- og lavspenning), isolatorer og andre komponenter jordet på begge sider. ELIT MMR-6500 er utstyrt med en unik funksjon i sin klasse som måler induktive komponenter som har en strøm på opptil 10 A, dette gjør det mulig å måle viklingsmotstanden til motorer, transformatorer og andre induktive komponenter. En annen nyttig funksjon er temperaturmåling og automatisk kompensasjon av resultatene i forhold til den målte temperaturen eller temperaturen som er satt av brukeren. Spesielle målealgoritmer og tilleggsfunksjoner gjør det mulig å velge en passende målemetode avhengig av målte komponenter og måleforhold, og dermed utvide applikasjonsområdene til instrumentet. Det toppmoderne brukergrensesnittet, ulike kommunikasjonsgrensesnitt, trådløs kommunikasjon og kommunikasjon med datamaskinen, skriveren, 2D-kodeleseren  som muliggjør intuitiv styring av, ikke bare målinger og deres resultater, men også ID-data av målte komponenter.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: ELIT MMR-6700

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Kvalitet
Pris
Brukervennlighet

Egenskaper

Motstandsmåling av         bryter- og kontaktorkontakter, HV-brytere, inkludert disse jordet på begge sider,


         sikringer,         skrudde skjøter,         sveisete koblinger,         ekvipotensielle bindinger,         kontakter,         kabelforbindelser,         varmeelementforbindelser,         kobling på jernbaneskinner,         ledere og kabler,         viklinger (motorer, transformatorer, etc.)         lavmotstandsspoler,         loddede koblinger,         jordingledere,         bolig og industrielle systemer,
    


 


     spenningsfall indikasjon,     temperaturmåling,     strømtang for måling av lekkasjestrøm
,     jobber med en skriver og 2D-kodeleser,     batteriladningsovervåking,     ergonomisk drift,     beskyttelse mot overoppheting.